marți, 3 iulie 2012

Noutati web design, Plum Media, o noua abordare, un nou site

Cunosti zicala cizmarului care umbla cu cizmele sparte? Poti fi cel mai bun intr-un domeniu, sau printre cei mai buni, daca nu comunici acest lucru in mod constant, pe toate canalele de marketing online si prin toate metodele care iti stau la dispozitie si pot fi valorificate, vei ramane singurul care o stie.
De multe ori acelasi lucru se intampla in majoritatea afacerilor de orice tip si chiar si a agentiilor de web design. Pentru a nu face aceeasi greseala, desi ne-am dedicat aproape tot timpul livrarii de website-uri profesioniste si strategii de marketing online la standarde 2.0 care sa inglobeze ultimele tehnologii si care sa poata fi optimizate, am incercat intotdeauna sa tinem pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste imaginea noastra.
Dragi cititori avem placerea sa anuntam lansarea unei noi versiuni a site-ului oficial www.plummedia.ro, mai exact a treia versiune de la infiintare.

Folosind cunostintele acumulate in ultimul an dupa zeci de website-uri finalizate si optimizate, training-uri si proiecte realizate in comun cu firme de peste hotare, am lucrat la un nou site cu aspect clar, curat si la obiect. Am inglobat trei aspecte esentiale pe care le aplicam in strategia de comunicarea online a fiecarui nou proiect: claritate in comunicare, aspect profesional si modern, eficienta.

Agentia noastra a incercat in anul 2012 si spunem noi ca am reusit sa facem mai multe cu mai putin. Bugetele de comunicare ramanand aceleasi sau chiar fiind micsorate am fost fortati sa gasim solutii creative de promovare, sa ne folosim cu succes de canalele de social media si sa ne adaptam ultimelor update-uri (Panda si Pinguin) in zona de optimizare seo pentru a obtine rezultate mai bune si mai rapide. Credem cu tarie ca orice website poate, daca se investesc timp si resurse, sa ajunga in top 10 pe Google, sa atraga profilul de client dorit si sa duca la o vanzare profitabila de ambele parti.
Astazi incercam sa fim mai buni decat ieri si maine mai buni decat astazi.
Fie ca este vorba de realizare unui site de prezentare, a unui magazin online, a unei platforme la comanda, daca ai nevoie de optimizare pe motoarele de cautare, promovare online, productie publicitara sau campanii de social media ne adaptam si actionam pana reusim.

De asemenea dorim sa anuntam si lansarea unei noi categorii pe blogul de pe site-ul principal plummedia.ro, categoria se numeste Noutati web design si dupa cum ii spune si numele va contine informatii si noutati din zona IT, web design, comert electronic, marketing online, grafica web si pentru print, productie publicitara.

Daca iti doresti sa obtii profit si clienti prin intermediul internetului de la afacerea ta sau de la site-ul tau cu un buget corect estimat contacteaza-ne la 0733.982.759, sau mail office@plummedia.ro. Promitem sa dam valoare bugetului tau de publicitate!
Cu drag Plum Media www.plummedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu