marți, 27 august 2013

Cele mai importante obiective turistice din Bucuresti

Ai facut o cautare pe Google.ro de forma hoteluri Bucuresti, ai ales hotelul, ai platit, te-ai cazat si acum iesi sa cunosti mai bine Bucurestiul.

Recomandare pentru hoteluri Bucuresti:

Vizualizare hartă mărită


Daca sunteti pentru prima data in capitala Romaniei cu siguranta va doriti sa aflati cat mai multe referitor la acest oras, la locurile si istoria sa.
In primul rand cand organizati vacanta la Bucuresti aveti grija sa va cazati cat mai central pentru a fi aproape de centrul orasului si la un etaj superior deoarece privelistea este minunata atat noaptea cat si ziua.

Mai jos va prezint cateva obiective turistice pe care trebuie sa le vizitati neaparat:

Casa Poporului (Palatul Parlamentului)  una din cele mai marete constructii pentru uz civil, pentru acest lucru se afla de 3 ori in cartea recordurilor ca fiind  cea mai mare, cea mai scumpă si cea mai grea cladire administrativă din lume.

Arcul de Triumf - monument construit in perioada 1921-1922 si renovat in perioada 1935-1936, monument ce comemorează victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.

Ateneul Roman- renumita sala de concerte de pe Calea Victoriei (construit intre 1886-1888).

Muzeul Grigore Antipa - peste 2 milioane de piese de muzeu intr-un singur loc, domeniile pieselor de muzeu sunt diverse domenii precum  zoologie, etnografie, paleontologie.

Muzeul Taranului Roman - muzeu diversificat din categoria Muzeelor de Arte si Traditii Populare Romanesti, construit intre 1912 si 1941.

Parcul Herastrau - a fost construit in 1936 pe malurile Lacului Herastrau,are o suprafata totala de 187ha.

Bineinteles, sunt si alte obiective turistice care merita vizitate, cu acestea o sa revenim intr-un articol viitor.


Spor la vizitat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu