miercuri, 6 iulie 2016

Magazin portofele si genti pentru femei

Daca va reprezinta stilul office atunci este timpul sa aflati cate ceva despre magazinul Chic Bags. Aveti la dispozitie si puteti alege dintr-o gama larga de genti si portofele office care va vor face sa va simtiti confortabile dar si elegante in acelasi timp, plicuri si clutch-uri elegante, pantofi, sandale si balerini din piele naturala si la un pret super accesibil.

Accesoriile pe care le comercializeaza cei de la ChicBags sunt perfecte pentru o tinuta casual, office sau eleganta.

Ca oricarei femei stim ca va place sa iesiti in evidenta prin tinuta pe care o adoptati. Portofelele pe care Chicbags le pune la dispozitie sunt ideale pentru a va crea o tinuta office sau eleganta de care sa fiti mandre si prin care sa va schimbati atitudinea.

Puteti arata ca o adevarata "diva" purtand un portofel sau un clutch elegant si comod plus o pereche de pantofi eleganti si moderni. Balerinii din piele naturala sunt remarcabili asa ca este timpul sa alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine. Nu ati vazut inca promotiile ?

Puteti sa le accesati dand click pe butonul de REDUCERI

Articolele si accesoriile Chicbags sunt de calitate iar pretul este foarte accesibil. II gasiti pe Facebook dar si pe Instagram.

Isi doresc ca totul sa fie cat mai simplu pentru dumneavoastra asa ca va ofera si suport online prin intermediul Zopim direct de pe site.

De curand si-au refacut designe-ul responsiv la site astfel ca va rugam sa navigati de pe un dispozitiv mobil si sa ne spuneti parerea voastra, mai jos am facut cateva capturi de ecran de pe diferite dispozitive mobile.

Magazin chicbags.ro pe Iphone 4






Magazin chicbags.ro pe Iphone 5 C



Magazin chicbags.ro pe Ipad







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu