Despre noi

despre noi

Plum Media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.
Firma noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online: webdesign, solutii comert online, web development , promovare online, optimizare SEO, design grafic (web/print), printing, ,inregistrare domenii si gazduire web.
Compania noastra se adreseaza in special afacerilor de tip IMM-uri si afacerilor noi care nu au mai avut contact cu mediul online si care au nevoie de o atentie sporita pentru prezenta pe internet.
Inca de la inceput creativitatea, ambitia  si profesionalismul echipei noastre  a început să producă rezultate rapide si de succes astfel ca acum in anul de criza 2012, suntem alaturi de clientii nostri si le oferim solutii reale si accesibile pentru cresterea vanzarilor si atragerea de noi clienti prin intermediul internetului, elemente esentiale in orice afacere si care pot face diferenta intre profit si faliment.

filozofia noastra

Diferentierea fata de concurenta este reprezentata de rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate,astfel noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei expertize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.
De asemenea agentia noastra pune foarte mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa astfel relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, relatiile pe care le dezvoltam sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.
Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile agentiei noastre si rezultatele nu vor intarzia sa apara.