luni, 5 martie 2012

Campanii Google Adwords

Intr-o lume a vitezei si intr-o continua miscare, unde afacerile au o adresabilitate foarte mare este foarte importanta atragerea de noi clienti si contactul cu persoane care cauta in mod activ pe internet servicii/ produse pe care le ofera firma dvs.

Internetul ajunge sa fie principalul mijloc folosit de catre clienti pentru gasirea de informatii; majoritatea clientilor cauta foarte multe informatii inainte de a investi in ele.
Serviciul de campanii Google Adwords - serviciul de publicitate online de la Google va ajuta sa castigati clienti noi si sa va dezvoltati afacerea indiferent daca aveti un buget mai mic de promovare online, daca  nivelul de cunostinte nu este foarte dezvoltat si daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie.

Google Adwords sau serviciul de publicitate pe motoarele de cautare (SEM) va ofera posibilitatea unui control foarte amanuntit asupra anunturilor dvs: stabiliti cati bani doriti sa cheltuiti, cu cuvinte cheie sa utilizati( termini sau expresii pe baza carora anuntul dvs sa apara), intervalul in care anuntul dvs sa apara (zile, ore), zona in care doriti ca anunturile dvs sa fie difuzate (Bucuresti, Romania etc), site-urile web pe care anuntul dvs sa fie afisat.

Mai exact cu serviciul pay per click Google Adwords ajungeţi la utilizatori exact atunci când aceştia caută pe internet produsele sau serviciile dvs. Anunţul dvs. poate apărea pe Google şi pe site-urile web partenere ale acestuia. În cazul licitării cost-pe-clic, sunteţi taxat numai atunci când un utilizator face clic pe anunţul dvs.


Mai jos puteti vizualiza unde exemplu concret unde sunt plasate anunturile dvs:Avantajele folosirii serviciului de campanii Google Adwords:
•    Este eficient: Google este motorul de cautare cel mai popular din lume cu peste un milliard de cautari in fiecare zi, acest numar de cautari este intr-o continua crestere
•    Este targetat: Prin campanii Google Adwords puteti face publicitate online foarte targetat; aveti posibilitatea sa selectati tari, teritorii, regiuni si orase unde doriti sa fie afisat anuntul dvs, de asemenea puteti sa alegeti un punct de pe harta si sa specificati o raza in jurul acestuia in cadrul careia vor aparea anunturile dvs.
Puteti ajunge la 80% dintre utilizatorii de internet din Statele Unite ale Americii prin Google Adwords.
Exemplu:
Sa presupunem ca detineti o pensiune in Brasov. Configurati anuntul astfel incat acesta sa fie vizibil doar pentru clientii din aceasta locatie. In acest fel, atunci cand un utilizator care locuieste sau care se afla in vacanta in acest oras cauta pe Google „pensiune Brasov”, acesta ar putea vedea anuntul dvs. si ar putea face click pe acesta pentru a ajunge la pagina web a pensiunei dvs.

•    Este rapid: Campania dvs Adwords poate fi vizibila foarte rapid (poate dura si 2 minute), pentru creare campaniei aveti parte de suport pas-cu-pas de la Google www.google.com/adwords
•    Este simplu: Google Adwords a fost proiectat pentru proprietarii de afaceri si nu trebuie sa aveti cunostinte foarte mari pentru domeniul online, puteti sa va administrati singuri si foarte simplu campaniile dvs google adwords.
•    Este flexibil: Google Adwords va ofera posibilitatea sa modificati, sa intrerupeti sau sa finalizati campania in orice moment.
•    Nu exista nici un risc: Este un sistem foarte simplu si fara riscuri deoarece platiti doar atunci cand cineva da click pe anuntul dvs si este directionat catre site-ul afacerii dvs.
Puteti sa va transformati afacerea intr-un real sucess prin sistemul de publicitate cost-per-click Google Adwords este foarte simplu incepeti chiar acum www.adwords.google.ro , daca nu va descurcati va stam la dispozitie pentru crearea, administrarea si masurarea unei campanii Google Adwords.

Evident pentru realizarea unei campanii Google Adwords aveti nevoie de realizarea unui site sau magazin online de aceea va stam la dispozitie cu servicii foarte de web design.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu