vineri, 6 iulie 2012

Gala premiilor E-Commerce 2012


Pe 8 si 9 mai 2012 a avut loc editia anuala a Conferintelor Nationale de E-Commerce, organizata de GpeC. Evenimentul s-a desfasurat la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Inscrierile s-au putut efectua pana la data de 5 Mai, iar taxa de poarticipare a fost de 350 lei/persoana. Speakeri romani si internationali au dezbatut cele mai importante subiecte de comert electronic. Scopul acestei gale este de a creste calitatea magazinelor online romanesti si in acelasi timp cresterea increderii consumatorului in tranzactionarea pe internet.
Editia curenta a Galei Premiilor E-Commerce s-a bucurat de participarea a 61 magazine online participante care au trecut prin trei etape de jurizare pe parcursul celor 8 luni de competitie. 17 specialisti au urmarit evolutia magazinelor online, tinand cont de 89 criterii de jurizare. In acelasi timp, 120 consumatori obisnuiti au notat magazinele inscrise, participantii la GpeC primind in felul acesta un feed-back real al celor care cumpara online. Magazinele participante au avut ocazia de a se intalni cu juriul, pentru a le fi explicate notele si pentru a primi recomandari despre cum sa rezolve problemele semnalate.

Gala Premiilor eCommerce 2012 este un eveniment powered by Allegro Group

Sustinut de: Orange Romania, FAN Courier, UIS, Zumzi, Koyos si Euroweb.

Cu sprijinul: Papetarie.ro, CasaDeTraduceri, Tudor Tailor si FotoAnimatie.

Parteneri media: Wall-Street, 9AM, DailyBusiness, Startups.ro, AvocatNet, 2Parale, Kiss FM, LTV.ro, StandOut, FaceBrands, IAB Romania, Elevate, ComunicateDePresa, ShopMania, Trafic.ro, LaptopNews, ComputerBlog.

Bloggeri parteneri: Chinezu.eu; Sorin.Rusi.ro; LiviuTaloi.ro; CristianFilimon.com; Chetroni.com; LigiaAdam.ro; iYli.ro; Clickio.ro; VictorKapra.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu