miercuri, 24 aprilie 2013

Ai calculatorul stricat? Cum procedezi?

Stim cu totii ca in aceste vremuri timpul petrecut in fata calculatorului este foarte mare (aici fie ca vorbim de sistem desktop, laptop sau mai nou tableta) dar in situatia in care acestea ti se strica cum procedezi?...mai ales in situatia in care afacerea ta depinde de un sistem de calcul (arhiva mailuri, stocuri, program facturare, gestiune clienti etc).

Mai jos iti oferim cateva sfaturi pe care speram sa-ti fie de ajutor:

1.    Nu este obligatoriu sa fie o problema hardware, poate fi si o problema software, iti recomandam sa verifici programele instalate, aici vorbim in primul rand de sistem de operare, software de instalare pentru diferite componente, antivirus, recomandam ca toate aceste programe sa nu fie piratate.
2.    Sunt  multe cazuri cand sistemul de calcul nu se alimenteaza corect (poate fi o problema a calbului de alimentare, a prizei, a prelungitorului, a panoului electric sau nu ai platit lumina :) )
3.    Daca calculatorului nostru mai este in garantie este recomandat sa nu desfacem carcasa, sunt sanse foartemari sa se piarda garantia.
4.    Pentru calculatoarele sau sistemele electronice de calcul in garantie verificati certificatul de garantie, vedeti unde au service sau partener de reparatii autorizat, de obicei aceste informatii se regasesc in certificatul de garantie.
5.    Daca aparatele dvs nu mai sunt in garantie puteti sa le trimiteti la un service specalizat, acesta este foarte important sa ofere garantie asupra lucrarii


Agentia noastra recomanda service-ul de reparatii electronice Marcus Electronics:

 www.reparatiielectronice.ro, 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.35
Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu