luni, 5 decembrie 2016

De ce nu sunt bune odorizantele de camera

Este foarte placut atunci cand intri intr-o locuinta si miroase frumos, a flori, a liliac, a vanilie sau a iasomie spre exemplu. Pentru a avea permanent acest miros in casa, cei mai multi dintre noi folosim odorizante de camera. V-ati gandit vreodata ca acestea pot fi daunatoare si ca e mai bine sa renuntati la ele? 
Chiar daca sunt foarte practice si multi le folosesc pentru a crea o atmosfera placuta in casa, inainte sa le achizitionati ar trebui sa va ganditi daca intr-adevar aveti nevoie de ele si daca merita sa le tineti permanent chiar in camera in care dormiti. 
Chiar daca nu sunt sub forma de spray ci sunt sub forma de lumanari parfumate sau geluri parfumate, trebuie sa vezi ce fac de fapt aceste odorizanre de camera. 
Ei bine, chiar daca atunci cand aveti un astfel de odorizant in camera va da impresia ca este un aer mai proaspat si mai curat, trebuie sa stiti ca este doar impresia voastra cu siguranta si asta pentru ca respectivele odorizante nu fac altceva decat sa incarce aerul din camera cu diferite substante chimice.  Aceste substante sunt toxice iar inhalate in mod constant pot duce la aparitia astumului, a problemelor hormonale sau mai rau, pot duce la aparitia cancerului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu