joi, 19 martie 2015

Cum ne promovam afacerea

De curand ati deschis o mica afacere si nu stiti cum sa o faceti cunoscuta. Ei bine puteti incepe cu realizarea unui site de prezentare sa magazin online, dupa caz.

Este foarte important ca acest site sa aiba un design atractiv care sa inspire asupra produselor sau serviciilor pe care le aveti.

Pentru a ajunge pe prima pagina a motoarelor de cautare, cuvintele cheie sunt importante, cu cat sunt mai personalizate cu atat va ajuta mai mult.

In ziua de azi orice detinator de site, il optimizeaza (SEO) pentru a ajunge pe prima pagina, astfel devine mai cunoscut, castiga clienti si vizitatori.

Multi oameni de afaceri nu au auzit inca de SEO, acest serviciu ne ajuta foarte mult in cresterea vanzarilor pe internet, ce-i drept pentru a face un SEO corect este necesar sa ne ajute site-ul, daca nu, se pot face imbunatatiri.

Pentru procesul SEO se face o analiza a concurentei si o strategie pentru fiecare cuvant cheie, se optimizeaza pozele din site precum si textele, cresterea vitezei de incarcare, optimizarea procesului de comanda si usurinta in navigare, optimizarea codului sursa, afisarea corecta in cele mai importante browsere si dispozitive mobile.

Dupa care incepe campania de link building care este foarte complexa, dar acest lucru ajuta la cresterea vizitatorilor precum si cresterea in pozitii.

Pentru a face toate aceste lucruri corect din toate punctele de vedere apelati la profesionisti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu