joi, 19 martie 2015

Ultimele aparitii in materie de tehnologie

Dupa cum ne-am obisnuit pana acum, in Las Vegas se organizeaza cele mai mari evenimente unde cei mai mari producatorii de tehnologie vin si isi prezinta ce au mai inventat in ultimul an.

Pot spune ca in materie de smartphone, tehnologia nu a mai avansat atat de mult pe cat ne asteptam, mici modificari de design care nu ne fac alegerea mai usoara in momentul in care ne dorim achizitionarea unui asemenea dispozitiv, mai ales ca sunt din ce in ce mai mari.

Foarte multi fabricanti de televizore au introdus tehnologia 4k, care in acest moment ne este sau nu ne folos in Romania, acelasi lucru il putem spune si despre TV 3D, atata timp cat nu gasim sa cumparam filme sau documentare in acest format, nu ne sunt de foarte mare folos.

Acum ceasurile si bratarile atasate de corpul nostru ne afiseaza bataile inimii sau de cati pasi avem nevoie sa facem in fiecare zi pentru a fi in forma, cei drept aceste dispozitive au luat amploare la noi in tara, foarte multe persoane am observat ca prefera acest tip de tehnologie.

Acelasi lucru il putem spune si despre drone, in ultimii ani la toate evenimentele importante se folosesc, ajuta foarte mult pentru a acapara o imagine in ansamblu.

Ei bine dupa ce ne-am achizitionat ultima tehnologie trebuie sa ne asiguram, in cazul in care avem probleme cu ele, ca avem si unde sa le reparam.

In cazul in care aveti probleme cu televizorul sau oricare alte electronice, puteti fi siguri ca un specialist va poate ajuta si nici nu dureaza mult.

Sunt foarte profesionisti si va pot da asistenta prin telefon, remediaza orice problema chiar daca tehnologia este de ultima ora, iar marca produsului nu conteaza, pot repara orice produs si orice brand.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu