marți, 31 mai 2016

Ce spune forma nasului despre tine

Stiai ca forma nasului vorbeste despre felul tau de a fi? Nasul te poate reprezenta si poate scoate la iveala lucruri despre tine pe care vrei sa le ascunzi. 
Persoanele cu nasul mare au dorsumul putin mai lat si varful si narile mai mari. Cei care au nasul mare sunt persoane cu putere si determinare si au calitati de lider. Nu suporta sa primeasca ordine si vor sa fie ei intotdeauna sefi.
Oamenii care au nasul mic au dorsumul scurt, ingust si un varf nici prea rotund nici prea plat. De regula aceste persoane exceleaza in activitati de grup care necesita imaginatie si spontaneitate. Sunt genul de persoane nerabdatoare si se frustreaza foarte usor. Sunt impulsivi si se infurie repede insa mereu incearca sa ii ajute pe cei din jur.
Cei care au nasul lung au dorsumul foarte lunguiet. Sunt afaceristi si au un ascutit simt intreprinzator. Ambitia este calitatea lor cea mai de pret si carisma ii caracterizeaza de fiecare data.
Daca aveti un nas scurt inseamna ca sunteti niste persoane fidele dar va lipseste determinarea si ambitia. Marele vostru defect este acela ca va simtiti deseori coplesiti de persoanele mai puternice. Va bazati foarte mult pe emotii iar sensibilitatea reprezinta pentru voi un mare dezavantaj.
Posesorii unui nas carn sunt optimisti si au un caracter de admirat. Sunt persoane foarte iubitoare si reprezinta oricand un sprijin pentru cei pe care ii iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu