joi, 15 septembrie 2016

Cum sa iti recuperezi telefonul furat?

Telefonul este indispensabil, il purtati cu voi oriunde, oricand. Sigur va numarati printre cei carora li s-a furat telefonul si nu au mai putut sa si-l recupereze. Nu mica v-a fost frustrarea cand v-ati pierdut pe langa telefon si numere de telefon, poze sau date pe care le pastrezi in el. 
Stiai ca poti sa iti recuperezi telefonul pierdut chiar fara sa mergi la politie?  Android este sistemul de operare care ne permite sa facem acest lucru. 
Iti poti bloca telefonul de la distanta. Inainte sa apelezi la politie, iti poti bloca telefonul pentru ca acesta sa nu mai poata fi folosit. Cum sa faci acest lucru? Simplu! Google te va ajuta! Iti dai consimtamantul ca telefonul tau sa fie blocat cu ajutorul setarilor de securitate.
De asemenea poti sa iti blochezi telefonul de pe un alt mobil folosind un cod special care este scris pe partea din spate a bateriei si care se numeste IMEI. Daca nu te-ai descurcat cu ajutorul lui Google, poti sa iti suni operatorul si sa ii dai acest cod care se gaseste pe cutia telefonului tau mobil si de asemenea poti sa il soliciti chiar de la el. 
O alta modalitate este sa-ti localizezi telefonul de la distanta, dar lucrul acesta se poate face doar in cazul in care hotul nu l-a oprit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu