luni, 15 august 2016

Cum sa indepartezi zgarieturile de pe mobilier?

Este foarte deranjant atunci cand pe mobilier apar zgarieturi. Fie ca le-ai facut tu sau micii nazdravani de prin casa, atunci cand mobila apare zgariata nu este deloc estetic. Nu exista insa prea multe solutii pentru a putea scapa de ele. De cele mai multe ori pentru a nu mai fi vizibile, zgarieturile de pe mobilier le acoperi cu un obiect decorativ sau le lasi asa. 
Stiai ca o metoda prin care poti sa scapi de aceste zgarieturi sunt nucile?
Tehnica este una foarte simpla si chiar functioneaza. Sigur, daca ai niste zgarieturi foarte adanci pe mobilier, nu vei putea sa le acoperi in totalitate insa aspectul se va schimba cu siguranta. Daca ai insa niste zgarieturi fine, superficiale vei vedea ca vor disparea complet.
Metoda este foarte eficienta si nu iti trebuie solutii scumpe sau sprayuri de calitate. Trebuie doar sa iei o nuca si sa o cureti de coaja. Cu miezul acesteia freci zgarieturile de cateva ori. Fii atenta sa freci intreaga suprafata zgariata! Dupa ce ai frecat bine de cateva ori, maseaza portiunea zgariata pentru ca uleiul natural din miezul de nuca sa patrunda in fibra lemnului si astfel sa se poata umple zgarietura. 
Pentru rezultate eficiente este bine sa repeti procedura de cateva ori, sa lasi uleiul sa actioneze ceva timp, iar apoi sa lustruiesti cu o carpa curata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu