vineri, 3 iunie 2016

Cum slabesti cu ajutorul usturoiului

Usturoiul este un ingredient minune. Este folosit inca din batrani pentru tratarea unor afectiuni si este nelipsit din bucatarie. Cu ajutorul usturoiului poti sa slabesti iar pierderea kilogramelor in plus nu va fi mai simpla de atat. 
Lupta impotriva kilogramelor in plus unde iti vine in ajutor usturoiul nu inseamna un regim strict. Aceasta cura cu usturoi te va ajuta sa iti schimbi metabolismul. El este un ingredient benefic care are proptietati miraculoase pentru organismul uman. 
Usturoiul este ideal in curele de slabire datorita faptului ca reduce nivelul colesterolului si stimuleaza arderile. Ingredientul minune contine antioxidanti foarte puternici fapt care protejeaza rganismul. 
Cura cu usturoi este foarte eficienta. Ai nevoie de:
  • 8 catei de usturoi
  • 250 de grame de miere de albine
  • 500 de grame de otet de mere. 
Tot ce trebuie sa faci este sa cureti usturoiul si sa-l zdrobesti cu ajutorul unor ustensile din lemn. Amesteca bine cu mierea de albine si cu otetul de mere. Continutul se pune intr-un borcan curat si se tine la racoare timp de 3 zile. 
Consumati o lingura dimineata si una seara. Tineti aceasta cura timp de o luna, acesta fiind timpul minim in care apar rezultate. In perioada in care tineti aceasta cura, este indicat sa evitati grasimile, prajelile, bauturile carbogazoane si carbohidratii in exces. Pentru rezultate mai bune faceti miscare cel putin 40 de minute pe zi si beti cel putin 2-3 litri de apa pe zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu