joi, 16 iunie 2016

Obiceiuri ale oamenilor care obtin ce vor

Probabil ca mereu i-ai admirat pe acei oameni care obtin mereu ce vor. Nu intotdeauna ai reusit sa obtii ceea ce ti-ai propus oricat de mult te-ai chinuit. Ce care obtin mereu ce vor au cateva obceiuri la care nu renunta niciodata. 
In primul rand, ca sa obtii ce vrei trebuie sa iti spui dorinta. Un om de succes spune ceea ce vrea. Cei de langa tine nu pot sa ti ghiceasca gandurile, simturile sau dorintele de aceea atunci cand vrei ca ei sa te ajute vorbeste, comunica si arata-le ca ai nevoie de ei. Explica-le clar si raspicat ceea ce vrei si fii stapan pe tine pentru ca asta este cel mai important. 
Ai grija insa ce spui. Fii foarte atent la ceea ce le comunici oamenilor. Nu trebuie sa ceri in mod abuziv, ci intr-un mod mai subtil. Fii mereu pregatit, ai grija sa ai mereu vorbele la tine si pregateste-te dinainte. Fa in asa fel incat sa ii convingi pe cei din jur ca ideile tale chiar pot da rezultate si ca trebuie puse in aplicare. 
Daca vrei ca ceilalti sa asculte ceea ce spui tu, ei bine si tu trebuie sa ii asculti pe ei. Fii si tu atent la dorintele si cerintele lor pentru ca numai asa te vor ajuta si ei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu